De beste versie van jezelf

Jouw tijd om te stralen en te genieten

Coaching

Een coach zoek je meestal niet als alles lekker loopt. Als je dit overweegt dan zit er “iets” en het is aan jou hoe je daarmee omgaat en wat het je brengt. Soms sprankel je al heel lang niet meer en kun je er de vinger niet opleggen. Er kan iets knagen, het loopt gewoon niet zo lekker, je bent uit balans, je staat voor een lastige keuze.... Of er is iets heftigs gebeurd wat je leven een totaal andere wending heeft gegeven. Je lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je ergens mee blijft lopen merk je dat ook aan je lichaam. De uitdrukking “ik zit niet lekker in mijn vel” heeft niet voor niets betrekking op je hele lichaam. Je goed voelen is een vaardigheid en deze kan jij zelf ontwikkelen. Het antwoord zit heel vaak al in jou!

Hoe zou het zijn om ….

 • Goed en lekker in je vel te zitten
 • Fluitend naar je werk te gaan
 • Een doel te hebben en deze na te streven
 • Rust en ruimte te ervaren
 • Minder negatieve gedachtes te hebben
 • Zelfvertrouwen te voelen
 • Te kunnen genieten

Is coaching iets voor mij?

Vraag dan een gratis intake aan!

Hoe? Het antwoord zit heel vaak al in je!

Ik kan jou helpen door naast jou te gaan staan en samen te ontdekken wat voor jou het leven mooi maakt en waar jij echt blij van wordt, zodat de balans weer komt en je met positieve energie je pad kan vervolgen. Ik wil jou graag begeleiden, motiveren en ondersteunen vanuit mijn sfeervolle praktijk in De Lier om jou je antwoorden te laten vinden en te zorgen dat je weer stralend in de spiegel kan kijken. Van mijn kant uit altijd met een snufje humor en creativiteit.

Coaching is oplossingsgericht

Niet eindeloos graven in het verleden, herkennen en erkennen van patronen, emoties of situaties om deze om te kunnen zetten in positiviteit. Waar we ons op richten zijn jouw kwaliteiten, dromen en passies zodat je het beste uit jezelf kan halen.

Dat dat niet altijd vanzelf gaat en je er uiteindelijk heel veel profijt van kan hebben is een feit. We doorlopen verschillende methodes en modellen toegespitst op jouw persoonlijke coachtraject. Volg je hart maar vergeet je verstand ook zeker niet.

Add Confetti Compleet

 • 5 sessies om jouw doel na te streven met volledige focus
 • Geen poespas, praktische tips en tricks om jouw doel te realiseren.
 • Jouw belemmeringen en vervelende gedachte aan te pakken
 • Rust en ruimte te voelen, weer te genieten en te stralen !
 • Zelfverzekerd, trots en met nieuwe energie door het leven te gaan.

In 5 gesprekken (online of via beeldbellen) gaan we samen aan de slag met jouw doel, de investering in jezelf € 429,00

Tarieven

€ 95,00 per sessie, dit is inclusief btw en voorbereidingen. Zakelijke tarieven op aanvraag.

Referenties

Ik kan jou helpen zonder poespas met praktische tips en tricks

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 60 minuten, tijd die we exclusief gebruiken om aan jou vraag of doel te werken.

Waar vinden de gesprekken plaats?

Dat mag jij beslissen! We kunnen afspreken in mijn gezellige praktijk in De Lier of we zien elkaar via beeldbellen en kan je gaan zitten waar jij wil. Een combinatie van beide kan ook. Waar jij je het prettigst bij voelt.

Hoeveel tijd zit er tussen de sessies?

Tussen de sessies zit meestal 3 weken, in die tijd kan je werken aan jezelf door middel van opdrachten die je van mij krijgt.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de opdrachten?

Ik geef natuurlijk geen uren huiswerk mee en je krijgt er ook geen cijfer voor. Het zijn opdrachten die jou verder helpen naar jouw doel. De tijd die jij er aan besteedt is vrij in te delen.

Brenda_de_Bloois_3