Here I am

Wie is Brenda?

Here I am: Brenda de Bloois

Moeder van 2 onwijs lieve pubers, getrouwd met de allerleukste vent en baasje van een zwarte krullenbol. Dol op lunchen buiten de deur, bakkies doen in leuke hippe tentjes, kamperen in Italië, niet vies van een feestje (liefst verkleed) en vooral ontdekken van leuke plekjes, mooie steden, omgaan met mensen en alles wat het leven mooi maakt. Genieten van de momenten!

Samengesteld gezin

Zo perfect als het klinkt is het natuurlijk niet altijd: die allerleukste vent is mijn 2e man en wij hebben een samengesteld gezin. Eentje waar ik enorm trots op ben, al zeg ik het zelf. We doen het heel aardig zo met zijn allen en met zijn allen bedoel ik ook mijn vorige man. Het kan dus echt!

Genoeg over mij, ik ben benieuwd naar jou!

Wie ben jij en waar hang jij de slingers voor op?

Add Confetti

Voordat ik de trotse eigenaar ben geworden van “Add Confetti” was er eerst een behoorlijk dieptepunt nodig om mij te laten inzien waar ik nou echt heen wilde. Een heftig ongeluk binnen mijn familie zette mij op stil en deed me inzien dat ik nu echt moest gaan doen wat ik al zolang wilde.

Begeleiden, luisteren en ondersteunen

Mijn passie volgen, werken met mensen, mensen begeleiden door echt naar ze te luisteren, ze te laten stralen en te ondersteunen. Strooi met de kleine dingen die het leven tot een feestje maken, Add Confetti, met een snufje humor, creativiteit en een vleugje levenservaring van mijn kant. Lange tijd dacht ik dat ik een keuze moest maken: dit heb ik losgelaten. Ik doe dat waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Naast het coachen ondersteun ik graag andere ondernemers met verschillende uiteenlopende werkzaamheden. Alles op het gebied van marketing, communicatie, styling en administratie vind ik een uitdaging en uitdagingen pak ik graag met beide handen aan. Overeenkomst in alle vakgebieden is dat ik mensen rust wil bieden zodat er ruimte komt om dat te doen wat ze willen doen….Add a litlte Confetti to each day!

Opleidingen