Reset je hormonen

De energieke, gezonde en zelfverzekerde jij!

Reset je hormonen

Soms accepteer je dat iets ‘gewoon’ zo is. Twee kilo erbij op de weegschaal. Heeft iedereen weleens. Oeps, iets te pittig en kortaf gereageerd op je partner. Kan gebeuren. Druk op je werk, dus stress en slechter slapen neem je voor lief.

Tot je je er echt aan begint te storen. ‘Ik ben zo toch niet?’

Joehoe, klinkt die rollercoaster je ook bekend in de oren? Say no more. Je bent zéker niet de enige en het ligt niet aan jou (spoiler: maar waarschijnlijk wél aan je hormonen)!

‘Zullen we het luchtig en bespreekbaar houden? En laten we ons vooral niet langer schamen voor ongemakken die helemaal geen ongemak hoeven te zijn’.

 

Hormonen: persoonlijk, praktisch en zonder poespas

Zin hebben in je dag zonder die extra sterke kop koffie? Check. Meer energie en minder moodswings? Gaan we voor. Trots in de spiegel kijken als je die sassy jurk aan hebt? Let’s go!

Je hoeft je leefstijl niet ‘vol te houden’. Het is gewoon de manier van leven die het beste voor jou werkt. Who cares als je daar wat hulp bij nodig hebt. In je eentje worstel je je maar lastig door die onoverzichtelijke brij aan online ‘tips’ heen.

Terug naar de basis dus! Met soms kleine en soms wat grotere veranderingen om je hormonen weer in balans te krijgen. Want daarin schuilt de sleutel.

 

  • Persoonijk, praktisch en zonder poespas aan de slag om je energiek, gezond en zelfverzekerder te voelen.
  • Doseren kun je leren. Ik zorg ervoor dat je leefstijl ook leefbaar is (want ja, ook ik strooi weleens iets te hard met de confetti).
  • Add confetti! Je doet weer mee aan de leuke dingen, zonder schuldgevoel of het idee dat je wordt tegengehouden door ‘iets’.

Tadaaa.. die onweerstaanbare vrouw is weer terug!

Is het tijd voor een goed begin

Of zet jij liever de puntjes op de i?

Psst, ik weet waarom jij en AddConfetti zo goed bij elkaar passen.

 Jij wilt toch weer opgelucht jezelf zijn?

Of het nu is om:

  • De knoop van je favoriete jeans weer dicht te krijgen.
  • Energiek en zonder hoofdpijn, spier- of darmklachten je dag te beleven.
  • De extra concealer ’s tegen de wallen achterwege te laten (welkom, hele nachten doorslapen!).
  • Niet meer eindeloos de koelkast in te staren om te concluderen dat je niks lekkers in huis hebt (en je daar dan weer schuldig over te voelen).

En ja, dat kan dus op een eerlijke, toegankelijke en veilige manier. Dat is wie ik ben en hoe ik werk. Down to earth en grondig. Ik focus op de oorzaak van je klachten en start vanuit daar.

Hoe zit het dan met die hormonen reset?

Als de laptop weer eens vastloopt of het kastje van de televisie het niet lijkt te doen. Reset. Je zoekt het knopje en het besturingssysteem start opnieuw op. Heerlijk, zo gemakkelijk.

Hadden wij ook maar zo’n button. Even opnieuw beginnen. Maar zo werkt het niet. Je hormonen zijn een soort besturingssysteem. Fysiek en mentaal. Ze bepalen je energielevel, hoe jij je voelt en hoe je lichaam reageert. Tel daar de prikkels van buitenaf nog bij. Geen knopje dat daar tegenop kan.

Maar JIJ wel. Jij kan daar mee leren omgaan en er wat aan doen. Stap 1 is dat je het jezelf gunt. Omdat je stiekem wel weet dat je het zo niet volhoudt. Stap 2 is AddConfetti.

 

Zo werkt het

Basis pakket : Een goed begin

Aan de hand van een vragenlijst duiken we eerst jouw leefstijl in. We onderzoeken je klachten, specifieke wensen en haalbare resultaten in een persoonlijk gesprek (via zoom of op locatie). Hierna stel ik een uitgebreid persoonlijk advies voor je op. Vol praktisch toepasbare tips en tricks voor jouw leefstijl. Na een week of vijf bespreken we je voortgang, vragen en valkuilen. Zo kun jij weer opgelucht jezelf zijn.

229 euro

 

Standaard pakket : Puntjes op de i

Dit pakket is uitgebreider dan het basis pakket. Als 'Puntje op de i' zien we elkaar 1 keer extra, na 5 weken en na 10 weken. Wel zo prettig op deze manier ben ik jouw duwtje in de rug en heb je alle tijd om (samen) te werken aan jouw balans en weer te stralen!

299 euro

 

Uitgebreid pakket: 

Je kunt (hierna) ook kiezen voor het programma volgens de reset je hormonen methode. Tien weken waarin we elkaar 4 keer spreken over jouw klachten, wensen, voortgang en valkuilen. Je ontvangt een super handig handboek en talloze recepten voor 10 weken om je hormonen weer in balans te brengen. Een doelgerichte aanpak waarin je vooral zelf aan de slag gaat.

499 euro

Relax... ga voor een ontspanningsmassage!

Bij ‘aan jezelf werken’ en goed voor jezelf zorgen, hoort ook ontspanning. Een écht moment voor jezelf. Psst.. heb jij de ontspanningsmassage bij Add Confetti al ontdekt? Even helemaal wegdromen in stilte.

Ik gebruik verschillende massagetechnieken, zodat je volledig tot rust komt. Lichamelijk én mentaal. Want eerlijk is eerlijk: een ontspanningsmassage stimuleert de bloedsomloop, helpt je spieren relaxen, maar is ook stressverlagend. En gezien stress dé hormoonverstoorder is, worden je hormonen ook dolbij van een heerlijke massage.

Een los ‘me time’-moment boeken of als aanvulling op jouw traject bij Add Confetti? Dat kan!

 

Veelgestelde vragen

Referenties